banner

Bezoek het jaarlijkse Biermatinee in Oisterwijk


Bourgondisch genieten, dat is de leidraad van de nieuwe organisatie van het Biermatinee uit Oisterwijk.

In 2016 besluit de Societé des Bières Spéciales na 30 edities van het Biermatinee dat het tijd is om het stokje over te dragen aan een jongere generatie speciaalbier liefhebber. Zo wordt de toekomst van het Biermatinee gewaarborgd. Het Biermatinee van 2017 wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Biergilde de Gelaghkamer.

Op zondag 2 Juli van 12:00  tot 19:00 uur vindt op het Lindeplein in Oisterwijk de 31e editie van het Biermatinee plaats. Die dag zijn er 75 verschillende (speciaal)bieren door 25 brouwerijen uit binnen & buitenland te proeven. Laat je verrassen door de vele bieren die ieder jaar weer opnieuw voor de eerste keer worden getapt op het Biermatinee! De toegang is helemaal gratis en aan een combinerend hapje is natuurlijk gedacht.

Delen: