banner

Avondvierdaagse Moergestel gestart


De wandelavondvierdaagse in Moergestel is dinsdag 30 mei gestart en duurt tot en met vrijdag 2 juni. Rick Denissen was er bij om de eerste wandelaars op de gevoelige plaat vast te leggen:

Wandelvierdaagse in Moergestel (Foto: Rick Denissen).

Op vrijdag 2 juni worden de wandelaars weer afgehaald door Harmonie “Prinses Juliana” De verzamelplaats is de brede school De Vonder. De volgende route wordt aangehouden: vanaf de speelplaats Kloosterlaan, links richting de Kloosterdreef (Stanislaus), voor Stanislaus linksaf via het pad tussen Stanislaus en de school, einde pad Kloosterlaan oversteken en schuin de Kerckackerstraat inlopen, vervolgens rechts Kruisackerplein en doorlopen in de Kruijsackerstraat naar het Rootven, op het Rootven links naar het St. Jansplein.

 

Delen: