banner

Avondvierdaagse Moergestel 2017


De wandelavondvierdaagse wordt dit jaar weer gelopen van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni. Men kan zich opgeven op vrijdag 26 mei en maandag 29 mei elke avond tussen 18.30 en 20.00 uur en let op enkel in Den Boogaard.

Men kan ook als groep inschrijven (een groep bestaat minimaal uit 10 personen). Naast de persoonlijke medaille krijgt de groep dan een groepsmedaille. Kijkt u thuis goed voor welke medaille u dit jaar loopt. In Moergestel kan men nu voor de 35e keer meelopen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 p.p., bij de start op dinsdag 31 mei bedraagt het inschrijfgeld € 5,00 p.p., let U op dinsdag wel op het bordje met de verwijzing waar men nog kan inschrijven. De start is de eerste 3 avonden steeds tussen 18.00 en 19.00 uur en op vrijdag 2 juni voor de 15 km. wandelaars om 17.00 uur, voor de 10 km. wandelaars om 17.15 uur en de 5 km. wandelaars om 18.15uur. Wij willen extra benadrukken dat de ervaring heeft geleerd dat veel 5 km. wandelaars best de 10 km zouden kunnen lopen en van de 10 km. wandelaars best de 15 km, dit zijn veel mooiere routes en minder druk. De organisatie heeft weer mooie routes uitgezet, dit jaar wordt weer gebruik gemaakt van het wandelroutenetwerk. Denk er aan als er staat aangegeven om naar het volgende knooppunt te lopen, dat men dan de geel-groene pijltjes moet volgen. I.v.m. de veiligheid worden de doorgaande wegen zoveel mogelijk vermeden en adviseren wij u om in het buitengebied links van de weg te lopen. Er is ook weer kans voor iets lekkers tijdens de wandelingen, maar dit lekkers is wel alleen voor betalende wandelaars, de organisatie gaat er vanuit dat diegene die niet bereid zijn startgeld te betalen ook zo sportief zullen zijn geen versnaperingen aan te nemen, dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Wel is er voor iedereen water.

Wandelaars van de Moergestelse vierdaagse lopen door Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Op vrijdag 3 juni worden de wandelaars weer afgehaald door Harmonie “Prinses Juliana” De verzamelplaats is de brede school De Vonder. De volgende route wordt aangehouden: vanaf de speelplaats Kloosterlaan, links richting de Kloosterdreef (Stanislaus), voor Stanislaus linksaf via het pad tussen Stanislaus en de school, einde pad Kloosterlaan oversteken en schuin de Kerckackerstraat inlopen, vervolgens rechts Kruisackerplein en doorlopen in de Kruijsackerstraat naar het Rootven, op het Rootven links naar het St. Jansplein.

De KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland),daar zijn wij bij aangesloten, wil de avondvierdaagse extra stimuleren, daarom stelt zij voor elke wandelaar een vergoeding ter beschikking. Daartoe moeten wij dan wel meer informatie registreren. Daarom vragen wij bij de inschrijving, naast het adres ook de geboortedatum en het geslacht van elke deelnemer. Wilt u hier rekening mee houden. Om dit goed te laten verlopen vragen wij u bij de inschrijving deze gegevens zelf op een formulier in te vullen en met dat formulier u te laten inschrijven.

Ook vragen wij uw aandacht voor vrijwilligers. Het wordt steeds moeilijker voor ons om op de 4 avonden voldoende mensen te vinden die hand- en spandiensten willen verrichten. Voor dit jaar is het wel weer gelukt. Wilt u ons helpen, het zou toch zonde zijn als er geen Avondvierdaagse meer in Moergestel georganiseerd kan worden. Wij danken alle onze sponsors, want zonder jullie hulp is deze avondvierdaagse niet mogelijk.

Wij hopen dat het weer een paar mooie wandelavonden worden, en op vrijdag 3 juni weer veel gezelligheid op het plein. Wilt u meer informatie 013-5132207 (tussen 18.00 en 19.00 uur). Tijdens de 4 avonden is de organisatie te bereiken via het nr. 06 14646096 en 06-49780629

Delen: