banner

Spinning sporten voor goed doel in Oisterwijk


Zaterdag 15 april wordt er een spinning marathon georganiseerd bij HealthCity Oisterwijk voor het goede doel.

Spinning voor goed doel in Oisterwijk.

Van 13.00 uur tot 15.00 uur zal de activiteit gehouden worden. De spinning is voor het goede doel: Klimmen tegen MS. Voor 5 euro per uur kan je meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van HealthCity, maar iedereen kan op deze manier kennis maken met Spinning.

Je kan sportschoenen meenemen of wielrenschoenen met aan de onderkant spd plaatjes. Verder een korte broek en een T-shirt.

Spinning is kortgezegd: Fietsen op een stilstaande fiets. De trapomwenteling kan je heel licht of heel zwaar afstellen. De hele activiteit wordt ondersteund met muziek. Tijdens de spinning wordt tempo en snelheid of staan en zittend fietsen aangegeven door de instructrice of instructeur.

Meer informatie: 0612811058.

DTZ logo low

Delen: