banner

Recreatieve Mountainbiker welkom in Moergestel


Zondag 18 juni 2017 zijn er aan de Zandstraat in Moergestel weer Mountainbike wedstrijden. Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk organiseert deze ATB cross als onderdeel van een cyclus wedstrijden, die tijdens de zomermaanden gereden worden in de Nederlands – Belgische grensstreek.

Na het succes van vorig jaar  besluit de Stichting  om ook dit jaar de recreatieve mountainbiker  de ruimte te bieden. Speciaal voor de fietsrecreant zonder licentie of wedstrijd ervaring stelt men het parkoers open voor een “fun klasse”.  Op deze manier kan iedereen  de sensatie ervaren van een volledig aangekleed wedstrijdparkoers. Je kan je eigen rit rijden of de strijd aangaan met anderen voor het “Open Moergestels Kampioenschap”.

Deze zogenaamde “fun klasse” wordt die dag gehouden om 14.30 uur en de finish is om 15.15 uur. Deelname bedraagt 8 euro en is inclusief een verplichte verzekering. De route is inmiddels grotendeels uitgepijld. Aanmelden kan door een bericht te sturen aan info@wielrennen-moergestel.nl onder vermelding van naam, adres en geboorte datum (deelname vanaf 16 jaar).

De locatie is het parcours ‘de Heiberg’ aan de Zandstraat in Moergestel (tussen nr. 12 en nr. 14). Parkeren kan in de directe omgeving. Toegang is geheel gratis. De overige wedstrijden starten om 09.00 uur.  Meer informatie is te vinden op: www.wielrennen-moergestel.nl of  www.atbcross.com.

Meer info: www.wielrennen-moergestel.nl

Delen: