banner

PAREL Express Oisterwijk zoekt chauffeurs, gidsen en conducteurs!


De PAREL Express is vanaf januari 2017 dagelijks inzetbaar voor diverse activiteiten binnen de Gemeente Oisterwijk. Naast de reguliere toeristische-, evenementen- en thematischeritten wordt de PAREL Express ook veelvuldig ingezet voor sociaal-maatschappelijke doelen. Het project Senioren in Beweging is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast is de PAREL Express te boeken voor feesten, partijen, buurt- en vriendenfeesten en bedrijfsuitjes et cetera.

Vrijwilligers

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, in nieuwe kleuren en logo...

De PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, in nieuwe kleuren en logo…

Stichting Ons Oisterwijk (beheerder van de PAREL Express) heeft als doel activiteiten te organiseren, die ten goede komen aan de gemeenschap van Oisterwijk in de breedste zin van het woord. De Stichting is onafhankelijk en wordt gevormd door vrijwilligers. Met inzet van de PAREL Express verbinden ze jong en oud, ondernemers en inwoners, gehandicapten, mindervaliden en minder bedeelden met de maatschappij. Met de PAREL Express verbinden ze mensen in en met Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. Donoren en sponsoren zijn altijd welkom en kunnen zich melden via de website onsOisterwijk.nl

De Zomertoer: nieuw vanaf 6 mei

De Zomertoer wordt verzorgd in de weekeinden vanaf 6 mei tot en met 1 oktober 2017 in de vorm van “hop on hop off”. Voor prijzen, route en vertrektijden zie de tabel op de website onsoisterwijk.nl

De Natuurtoer: nieuw vanaf 31 mei

De Natuurtoer wordt verzorgd op de laatste woensdagmiddag van elke maand; met uitzondering van de maand juli, want dan heeft onze Boswachter Frans Kapteijns vakantie. Aanmelden kan via de website onsoisterwijk.nl

Jij kan meedoen

Vanwege de verruimde inzet van de PAREL Express zoekt de Stichting Ons Oisterwijk chauffeurs, gidsen en conducteurs. Lijkt u het ook leuk om de Parel in ’t Groen/Oisterwijk te promoten? Interesse of heeft u nog vragen? … stuur dan een mail met uw contactgegevens naar info@onsOisterwijk.nl.

Delen: