banner

Medaille voor deelnemers GAAF Oisterwijk


Onlangs hebben 18 kinderen en jongeren, voor wie het moeilijk is om met reguliere trainingen mee te doen, kennis gemaakt met baanatletiek door middel van het bijwonen van 3 clinics.

GAAF Atletiek in Oisterwijk

Tijdens deze clinics hebben ze geleerd hoe ze moeten hoogspringen, werpen, verspringen, sprinten en werden loopschooloefeningen gedaan.

Iedereen deed enthousiast mee en presteerde naar zijn of haar kunnen. Prachtig om te zien hoe ze genoten. Als beloning kwam wethouder Peter Smit bij de laatste clinic, en kregen alle deelnemers een welverdiende medaille.

Bij voldoende animo wil Taxandria Atletiek per 1 juni 2017 officieel starten met GAAF-atletiek binnen de baanatletiek. De trainingstijd is op donderdag van 17.45 tot 18.45 uur. Wil je ook deelnemen aan GAAF-atletiek, stuur dan een mailtje naar Gaaf@taxandria.at

Delen: