banner

Huisarts Nel Blessing bij Alzheimercafé in Oisterwijk


Deze maand op dinsdag 18 april hebben we een van de huisartsen uit Moergestel uitgenodigd. We praten over de rol die de huisarts heeft wanneer dementie in beeld komt. Vaak is het nog niet duidelijk dat er sprake is van dementie, en komt de patiënt, de partner of de kinderen voor het eerst met vragen bij de huisarts. Wanneer eenmaal duidelijk is dat er sprake is van dementie, blijft de huisarts een belangrijke rol spelen.

Uit recente publicatie blijkt dat de persoon met dementie steeds langer thuis blijft.

Tijdens het interview komen al deze punten aan bod, en na de pauze gaat de huisarts in op vragen uit het publiek.

alzheimercafe 6 1 2016Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar, en mocht u vragen hebben, stel ze gerust.

Graag heten we u allen van harte welkom! Tijd: inloop vanaf 19.30 uur Duur programma van 20.00 – 22.00 uur Locatie De Coppele, Prunusstraat 69 5061 AS Oisterwijk

Delen: