banner

Bunders Oisterwijk zorgt voor 12 kinderen in Uganda


In december heeft Basisschool de Bunders voor de stichting Hope, Care & Love Uganda een kerstkaartenactie gehouden. Dankzij de tomeloze inzet van de kinderen, was de actie met 1122 verkochte setjes kaarten, een groot succes!

Bunders Oisterwijk zorgt voor kinderen in Uganda.

Woensdag 19 april was het feestelijke moment dat Lisette van Doormaal, oprichtster van Hope, Care & Love Uganda, van Basisschool de Bunders de cheque overhandigd kreeg.  Een bedrag van maar liefst €2.286,-!

Nu kunnen 12 Ugandese kinderen  een heel jaar naar school en dragen we voor een groot deel bij in de extra kosten, zoals: schoolspullen, eten, kleding en medicijnen. Elke klas op De Bunders heeft hierdoor een nieuw Ugandees klasgenootje!

Maar de kinderen hadden nóg een verrassing voor hun Ugandese klasgenootjes-op-afstand. Iedere klas had een vriendenboekje gemaakt en een etuitje gevuld met schoolspulletjes. Zo kunnen de nieuwe leerlingen, ondanks de afstand, hun nieuwe klasgenoten toch al een beetje leren kennen.

Wilt u meer informatie over Hope, Care & Love Uganda?

Neem dan een kijkje op: www.love-uganda.com.

DTZ logo low

 

 

 

 

Delen: