banner

Brandstichting caravan in Oisterwijk (+Film)


Rond middernacht hoorde een medewerker van camping de Reebok een harde knal waarna hij een caravan in lichterlaaie zag staan op de camping. Hij belde direct 112 waarna hij de gaskraan dicht heeft gedraaid van de caravan.

Caravan gaat in vlammen op (Foto Toby de Kort).

De vlammen sloegen meters hoog boven de bomen uit. Een buurman koelde zijn chalet met een tuinslang tot dat de brandweer ter plaatse kwam. De brandweer kwam met twee wagens ter plaatse,maar kon niet voorkomen dat de caravan compleet afbrande.

Er was op het moment van de brand niemand aanwezig in de caravan. Zaterdagavond brandde er ook een caravan tot de grond toe af op dezelfde camping. De politie en brandweer doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak. Er is een vermoede van brandstichting.

Delen: