themake

Muziek uit de jaren 50 en met The Explosion Rockets in Tiliander Oisterwijk


Zaterdag 1 juli is het eindelijk weer zover. De succesvolle band The Explosion Rockets komt dan opnieuw naar Tiliander in Oisterwijk om de vele Rock and roll liefhebbers nog eens volop te laten genieten van de muziek uit de jaren ‘50 en ‘60.

The Explosion Rockets

Deze tijdloze muziek is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig. De sterk groeiende populariteit van de Rock and roll muziek bij jong en oud hebben we natuurlijk voor een groot deel te danken aan de nieuwe film over het leven van Elvis Presley die vorig jaar juni in premiere is gegaan. Ook het in januari en februari van dit jaar uitgezonden SBS-programma Tribute Battle of the bands heeft hier natuurlijk behoorlijk aan bijgedragen. Niet zo vreemd dus dat mede daardoor de meeste optredens van The Explosion Rockets dit jaar volledig waren uitverkocht.

In Tiliander zal een groot gedeelte van het repertoire bestaan uit Elvis songs, waarbij uiteraard ook de hits van grootheden als Cliff Richard, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Shakin’ Stevens, etc. ruimschoots aan bod zullen komen. Voor de vele dansers zal daarbij weer voldoende ruimte gecreëerd worden. Het optreden in Oisterwijk begint om 20.30 uur en duurt tot ± 0.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open en degenen die een zitplaats willen bemachtigen worden geadviseerd om tijdig aanwezig te zijn.

Tickets kosten in de voorverkoop € 10,80 per stuk, en zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/oisterwijk of fv.esch@home.nl of 06-29100702 (Frans van Esch) of 013-5284060 (na 18.00 uur). Mits nog voorradig kosten de tickets op de avond zelf € 12,50