banner

Magical History Tour bij Mie Pieters Heukelom


History…? The Beatles zijn geschiedenis. The Magical History Tour houdt die geschiedenis levend met het spelen van Beatles-repertoire. In deze tijd geplaatst en gespeeld met dezelfde passie als The Fab Four!

The Magical History Tour

The Beatles gaan nooit vervelen…

The Magical History Tour giet het repertoire van The Beatles in een eigentijdse jas. Hier wat strakker, daar wat steviger en af en toe een vocaal extraatje, maar je zult altijd The Beatles blijven horen. The Magical History Tour doet dat al tien jaar op Nederlandse en Belgische podia van muziekcafés en festivals.

De kroon op het werk is op 9 maart 2019 gezet, toen de band was uitgenodigd om in The Cavern in Liverpool te spelen, de club waar The Beatles in de beginjaren zestig hun naam vestigden. Ze traden er bijna driehonderd keer op. Daarna groeide The Cavern uit tot een bedevaartsoord voor elke rechtgeaarde Beatlesliefhebber. The Magical History Tour speelde in Liverpool de hits uit de begintijd van The Fab Four en het doorwrochte studiowerk uit de latere periode en doet dat ook nu. Aangevuld met minder bekend werk uit beide perioden.

Minder bekend, maar niet minder boeiend. Jan van Riet zang, Bart van Oort gitaar en zang, Tini Boer gitaar en zang, Han Verbakel basgitaar en zang, Jacques Boer drums en géén zang.

Zondag 4 augustus om 15.00 uur, en de entree is gratis!