banner

Oisterwijker in finale Love Island


Na een woelige finaleweek komt voor de Oisterwijker Matthy van Empel het Love Island avontuur tot een einde.

Matthy kwam de afgelopen week bij een deel van de Love Island-kijkers onder vuur te liggen.  Desalniettemin zit hij, samen met Islander Kelly, in één van de vier koppels die de finale gehaald hebben. De innemende Islanders van het eerste uur Jarne en Lotte moesten vrijdagavond vertrekken.

DJ Matthy van Empel (Foto: Corné van Empel)

Naar verwachting zullen meer dan 500.000 kijkers zondagavond 7 juli de laatste uitzending zien op RTL 5 om 20.30 uur. Dan is te zien of Matthy en Kelly met 25.000 Euro naar huis gaan.

Matthy’s populariteit op de sociale media is toenomen. Met name op Instagram heeft Matthy ruim 53.000 volgers. De graag geziene DJ is de komende tijd in Oisterwijk en omstreken op diverse festivals en feesten te zien en te horen. Ook in Antwerpen geeft hij komende weken acte de presence in diverse grotere clubs. Wij wensen Matthy veel succes in de finale en met zijn verdere activiteiten.