banner

Kikkenduut Oisterwijk sluit jaar af met safari


Afgelopen zaterdag was het weer zover: basisschool de Kikkenduut in Oisterwijk vierde het jaarlijkse schoolfeest. Ook namen alle kinderen uit groep 8 op traditionele manier afscheid. Zittend achterop de motor werden ze uitgezwaaid door de enthousiaste familieleden en vriendjes.

Veel schaduwplekken en uiteraard ook verkoeling voor het inwendige van de mens.

Dit jaar was het thema van het feest “op safari”. Rond dit thema hadden ouders spelletjes bedacht, waren er luchtkussens en zelfs een kinderloterij. Nieuw dit jaar – en meteen een groot succes – was de bakwedstrijd. Kinderen en bezoekers deden zich tegoed aan volop lekkers. Ondanks de tropische temperaturen was er een flinke opkomst en vooral veel blije kinderen. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en bedankt alle sponsoren voor hun bijdrage!

Delen: