banner

Harm loopt voor KiKa


Oisterwijker Harm Horlings loopt vanaf 16 juli viermaal de 30 kilometer tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. ‘Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Het trainen dat doe ik zelf, bij het laten stijgen van mijn sponsorteller voor KiKa heb ik hulp nodig.’

Jullie steun is hard nodig!

Harm loopt voor KiKa

Ook jouw steun is hard nodig. Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. ‘We willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar ├ílle vormen van kinderkanker,’ aldus Harm, die hiermee oproept zijn inzet te ondersteunen. ‘Samen helpen we kinderkanker de wereld uit. Help je mij mee met de missie van KiKa?’

Ga naar www.actievoorkika.nl/loop-30-ka-voor-kika en doneer.

Wij wensen Harm veel mooie kilometers!

 

DTZ logo low