banner

Beeldbank Oisterwijk: Openluchttheater


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Natuurtheater en theater in de open lucht

Theater buiten in de open lucht (Fragment uit de film van LOVO)

Opnieuw volop activiteiten in het Oisterwijkse Natuurtheater dit jaar. VOS, Theatergroep Trappaf en AMIO zijn er jaarlijks te vinden. De Pinksterdienst is ’n vast evenement. Dit jaar strijkt op 31 augustus ook ‘Oisterwijk in Beeld’ er neer met de door hen geproduceerde Oisterwijkse natuurfilm. Er is ’n jaar aan gewerkt en het belooft ’n prachtig filmisch document te worden rond de natuur dicht bij huis! Deze week is verteltheater ‘Friponne’ te gast met het spel ‘Rosalia en de knuffelmonsters’. Het openluchtspel bestaat in Oisterwijk al meer dan 100 jaar! Is het u bekend dat ooit 60 extra treinen werden ingezet door de NS vanwege de bezoekersstroom richting het openluchtspel in Oisterwijk? LOVO maakte ’n mooie driedelige documentaire over de geschiedenis van het Oisterwijkse openluchtspel waarvan wij denken dat deze u beslist boeien zal! Neem ’n kijkje bij deel 1 en laat u verleiden de andere delen ook te bekijken!

Delen: