banner

Honderden deelnemers bij ATB Cross Moergestel


Afgelopen zondag 16 juni was er weer een jaarlijkse ATB cross in Moergestel. Ruim 400 fanatieke bikers uit Nederland en België kwamen op dit evenement af.

Mark van der Aa (2de), Siebe Geerts (1ste), Nick Alaerts (3de). Winnaars uit de E-categorie, zo waren er die dag nog 5 andere categorieën met daarin 3 winnaars. (Foto: Rick Denissen)

Gelokt door mooie flessen Reuzenbier voor de podium kandidaten. Maar natuurlijk ook voor het in de puntjes verzorgde parcours aan de Zandstraat. Met de medewerking van de diverse grondeigenaren is dit weer mogelijk gemaakt door de Stichting Wielerronde Moergestel/ Oisterwijk, waar veel Moergestelse vrijwilligers voor klaar staan. Uiteraard bekend van de jaarlijkse veldrit aan hetzelfde terrein, die dit jaar plaats vindt op zaterdag 30 november en zondag 1 december. Voor meer informatie ga naar www.gpdestil.nl.

Delen: