banner

Avondvierdaagse in Oisterwijk 2019


Van 11 tot en met 14 juni organiseert ontmoetingscentrum De Waterhoef alweer haar 39 e editie van de wandelvierdaagse.

De routes lopen ook dit jaar weer door de mooie natuur van de parel van Brabant Oisterwijk. Op de laatste kilometers (slotdag) wordt u begeleid met muziek door het dorp vanaf de speelplaats van de 2 College in de v Kemenadelaan. Daar vertrekken ze om ongeveer 19.30 uur. Vele papa’s, mama’s, grote broers en zusjes, opa en oma’s en misschien wel oom en tantes zullen weer met de bloemen klaar staan, en voor de kleintjes misschien wel met een snoepketting.

Wandelaars van de vierdaagse lopen door Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Het rode kruis staat alle avonden  klaar om jullie te begeleiden tot de laatste meters en naar afloop draait de disco van de Waterhoef nog een gezellig stukje muziek tot in de kleine uurtjes.

Wilt u deze gezellige en sportieve sfeer ook eens een keertje ondergaan, aarzel dan niet en schrijf in. De afstanden waarvoor u zich kunt opgeven zijn  5 of 10 km. Nog niet ingeschreven? Op de startavond zelf kost deelname € 5,-. Er zal telkens gestart worden vanaf Ontmoetingscentrum De Waterhoef gelegen aan de Terburghtweg in Oisterwijk om 18.30 uur. Op de Slotavond start de 10 km om 18.00 uur.