banner

Taxandria opent triathlonseizoen met fietsclinic


Taxandria Atletiek is dit voorjaar gestart met een triathlonafdeling.

Taxandria Atletiek Oisterwijk is dit voorjaar gestart met een triathlonafdeling.

Nadat de zwem-, en fietstrainingen zijn gestart, openen ze het triathlonseizoen op zondag 26 mei met een fietsclinic. Taxandria Triathlon wil de beginnende en gevorderde triatleet in Oisterwijk en omgeving de mogelijkheid bieden om zich te bekwamen in het zwemmen, fietsen en hardlopen. Onder deskundige begeleiding samen buitensporten.

Op 26 mei om 9.30 uur zijn zowel (aspirant)leden en andere geïnteresseerden van harte welkom op Sportpark Gemullenhoeken aan de Vennelaan 7 in Oisterwijk. Om 10.00 uur start de fietsclinic met een korte instructie en oefeningen. Na het fietsen is er een feestelijke lunch vanaf 12 uur.

Ben jij enthousiast om te komen trainen bij Taxandria Triathlon of nieuwsgierig geworden? Kom dan kennismaken. Als je geen fiets hebt, maar wel enthousiast bent, dan horen ze het ook graag zodat we kunnen kijken wat ze kunnen regelen. Opgeven voor enkel de lunch en kennismaking met andere triatleten uit de regio kan ook. Aanmelden via www.taxandriatriathlon.nl