banner

Roef! Moergestel opent nieuw honkbalveld


Zondag is het zover en wordt het nieuwe honkbalveld bij Roef! Moergestel officieel geopend.

Honkbal bij Roef! in Moergestel

Een project waar Roef! met veel hulp en inzet van de gemeente Oisterwijk aan heeft gewerkt het afgelopen half jaar. ‘We zijn natuurlijk trots en willen iedereen welkom heten op de velden van Roef!’

Na heel veel dromen, sparen, overleggen, plannen maken, voorbereiden enz. is dan begin 2019 de langverwachte realisatie van een compleet nieuw honkbalveld voor het honkbal van Roef! HSB in Moergestel van start gegaan. Een nieuw veld, naar de eisen zoals deze vanuit de bond KNBSB worden gesteld. Die eisen betekenen niet alleen een nieuw veld, maar bijvoorbeeld ook aangepaste en vernieuwde dug-outs en de backstop (het hekwerk achter de slagplaat). Kortom een compleet en daarmee ook zeer kostbaar plaatje waarvoor, naast Roef! ook op de gemeente Oisterwijk een groot beroep is gedaan.

Roef! is als club enorm trots en dankbaar voor de inzet van zoveel mensen en vrijwilligers, gemeente, andere partijen en sponsoren. Dankzij zovelen is het voor elkaar gekomen! Het honkbal van Roef! HSB heeft letterlijk en figuurlijk een nieuw thuishonk! En zo’n mooi nieuw veld verdient een passend officieel openingsmoment waar ze iedereen, lid of geen lid, graag voor uitnodigen.

Stokeind 13 in Moergestel, 14.00 uur, met direct aansluitend een enerverende honkbalwedstrijd van Roef! Honkbal Heren 1!