banner

Man met scootmobiel aangereden op rotonde Oisterwijk


Op de rotonde aan de Moergestelseweg in Oisterwijk is vanmiddag een man op een scootmobiel aangereden.

Man op scootmobiel aangereden op rotonde Oisterwijk.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is uit de scootmobiel gevallen. Ambulance medewerkers zorgen voor de man. Hoe het met hem gaat is onbekend.

Gevaarlijke rotonde

De rotonden aan de Moergestelseweg staan bekend als gevaarlijk. Ze zijn enkele jaren geleden aangelegd als vervangingen van kruispunt met stoplicht. Regelmatig zien automobilisten de fietsers over het hoofd. Zo is deze plek ook al eens op TV geweest bij het SBS 6 programma ‘Gevaarlijkste wegen van Nederland’.

Politie onderzoekt de aanrijding (Foto: Toby de Kort).

Maatregelen

Na jaren van klachten vanuit omwonenden, en diverse aanrijdingen met gewonden, heeft de gemeente begin vorig jaar  een onderzoek laten doen. Afgelopen zomer zou de gemeente daarop met een plan voor eventuele aanpassingen komen. Zover bekend zijn er naar aanleiding van dat onderzoek nog geen aanpassingen gedaan.