banner

Goed oud worden bij Inlooppunt Oisterwijk


Het geheim van gezond oud worden? In het Inlooppunt ontdekt u dat geheim!

“Mag ik vragen hoe oud u bent?”, vroeg een van de vrijwilligers van het Inlooppunt aan een van de gasten. “Ik ben 78 en nog best wel fit”, antwoordde de dame. “Maar daar doe ik wel het een en ander voor, hoor” voegde ze er nog snel aan toe. Samen zaten ze met een aantal anderen gezellig aan de koffie omdat ze dat verdiend hadden na hun stoelyoga-ochtend.

Waarom stoelyoga

Stoelyoga bij het inlooppunt in Oisterwijk

Elke tweede en vierde vrijdagochtend van de maand komt mevrouw, samen met een groep leeftijdgenoten, bij het Inlooppunt bij elkaar om in een rustig tempo eenvoudige bewegingen te doen. Stoelyoga is goed voor lijf en leden terwijl het weinig inspanning kost. “Ik kom hier graag want ik moet blijven bewegen en omdat ik toch al wat mankementjes begin te krijgen, is dit voor mij een geweldige oplossing. En weet je wat zo leuk is? Het is heel ontspannend en ook nog helemaal gratis”, vertelde de dame in kwestie met een glunderend gezicht.

De ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Na de stoelyoga wordt de ochtend afgesloten met een lekker kopje koffie of thee want de oefeningen moeten natuurlijk even kort besproken worden! Wilt u ook gezond oud worden en meedoen aan de stoelyoga? Loop dan even binnen op 10 of 24 mei en sluit aan, want dan staan de stoelen weer klaar voor de oefeningen zoals elke 2e en 4e vrijdag van de maand. Aanmelden is niet nodig. Probeer het gerust een keer en wie weet wordt u een vaste deelnemer aan deze leuke activiteit.

Delen: