banner

Film: komt dat zien, komt dat zien


Op woensdag 22 mei openden Marc van den Tweel, directeur Natuurmonumenten, en Hans Janssen, burgemeester van Oisterwijk, samen het vernieuwde bezoekerscentrum Oisterwijk. Bij die gelegenheid zong songer-songwriter Anna Verhoeven, die ook in de natuurfilm van Oisterwijk in Beeld enkele liedjes zingt. Ook werd de foto expositie geopend.

Om de veranderingen te onderstrepen is, in de weekenden tot en met juli, in de van Tienhovenzaal van het Bezoekerscentrum een foto expositie van natuurfoto’s te bewonderen.

De foto’s zijn gemaakt door vrijwilligers van de vereniging Oisterwijk in Beeld: Els Oomis en Rob Rokven. Beiden werken ook mee aan de natuurfilm ‘Oisterwijk, Parel in ’t Groen’, die op 31 augustus in het Natuurtheater te zien zal zijn.

Oisterwijk in Beeld

Delen: