banner

Bijdrage voor twee innovatieve projecten van MIGO Oisterwijk


Op dinsdag 7 mei vond in het Oude Raadhuis de feestelijke bijeenkomst plaats van de 1e ronde van 2019, waar twee projecten een financiële ondersteuning uit het Maatschappelijk Innovatiefonds Gemeente Oisterwijk (MIGO fonds) ontvingen. Beide projecten ontvingen 7.500 euro.

De deelnemers waren zo te zien blij verrast! (Foto: Oisterwijk in Beeld)

Brabants Mooiste

Een fietsevenement op zondag 1 september met start en finish op de Lind in Oisterwijk, waarbij fietsroutes van 110 en 70 km zijn bewegwijzerd met gps. Voor verdere informatie zie: www.brabantsmooiste.nl.

Oisterwijk in Concert

Een jaarlijks muziekevenement op 7 september in Oisterwijk, op het Lindeplein, waarbij professionals en amateurs samen op een podium een gratis concert verzorgen. Voor verdere informatie zie: www.oisterwijkinconcert.nl

Wilt u in de 2e ronde met een innovatief projectvoorstel ook een financiële bijdrage uit het MIGO fonds ontvangen, dan kunt u uw voorstel voor 14 september indienen op de website
www.migo-oisterwijk.nl.

DTZ logo low

Delen: