banner

Beeldbank Oisterwijk: Het Heukelommetje


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

’t Heukelommetje

De brug met daarbij picknickplek halfweg ’t Heukelommetje

De tijd voor mooie wandelingen onder fijne weersomstandigheden is weer helemaal daar! Het landelijke gebied van Heukelom leent zich er helemaal voor. De Duurzaamheidsvallei tussen Oisterwijk en Tilburg leent zich er prima voor. Maar, als je denkt: “Dat is me toch te gortig”, dan is er het prima alternatief: ’t Heukelommetje. ’n Wandeling van ’n dikke 2 kilometer die voor iedereen die nog ’n beetje ter been is prima is te doen. Niet ver, niet lang met toch het gevoel even er helemaal uit te zijn geweest! De wandeling start tegenover café Mie Pieters, aan de Laag Heukelomseweg 13 in Heukelom. De film die Oisterwijk in Beeld ervan maakte geeft je alvast ’n mooie indruk ervan. Fijne wandeling!

Delen: