banner

12 Jarige soleert bij Asterius Oisterwijk


Afgelopen vrijdag ging het opleidingsorkest van Koninklijke Harmonie Asterius op bezoek bij Harmonie Echo der Kempen in Bergeijk. Daar gaven drie leerlingenorkesten en een slagwerkgroep samen een concert. De reis naar Bergeijk komt niet uit de lucht vallen; dirigent Frank Brouwers staat voor zowel het leerlingenorkest van Asterius als dat van Bergeijk en Bladel.

Marit van Eijk soleert onder begeleiding van haar Asterius collega’s

Alle drie de leerlingenorkest brachten ook een werk met solist ten gehore. Voor Asterius was dit het moment voor Marit van Eijk. De twaalfjarige saxofoniste soleerde met ‘It started with a kiss’ vol overtuiging voor de volle zaal.

Soliste en orkest kijken samen terug op een gezellige en muzikaal geslaagde avond. Het volgende optreden van het opleidingsorkest is op 30 juni, 11.00 uur tijdens het koffieconcert op het Lindeplein.