banner

Morgen gratis naar Savona Carwash Udenhout


Savona in Oisterwijk is reeds meer dan 50 jaar actief als fabrikant van carwash machines. Naast Oisterwijk heeft Savona met ingang van dit jaar nu ook de wascabines achter de Tango in Udenhout, overgenomen van Hans ’t Sas.

Savona Carwash in Udenhout

Na de winterperiode werden de 4 selfwash spuitcabines gerenoveerd: Alle apparatuur is vernieuwd, de wasboxvloeren zijn voorzien van nieuwe frisse vloercoating, betalen kan naast euromuntstukken nu ook eenvoudig contactloos met de bankpas, er staat een nieuwe krachtige turbine stofzuiger en binnenkort introduceren ze een uniek “onbeperkt” autowas abonnementensysteem.

Op zondag 14 april nodigt Savona Udenhout u graag uit voor een gezellige gratis wasdag van 11.00 tot 15.00 uur. Onder genot van een heerlijk kopje koffie, cappuccino met wat lekkers erbij zetten zij hun deuren open. Op deze wijze kunt u hernieuwd kennismaken met Savona Carwash Udenhout en leggen zij u graag een en ander uit. Uiteraard en vol trots met het label Erkend Duurzaam.

Graag tot ziens Kreitenmolenstraat 201 in Udenhout of kijk op www.savonacarwash.nl

Delen: