banner

Motordief opgepakt in Moergestel


Een 40-jarige man uit Tilburg is afgelopen nacht, van zondag op maandag, op heterdaad gepakt nadat hij twee crossmotoren zou hebben gestolen uit een schuur bij een woning.

Een alerte buurtbewoner alarmeerde omstreeks 04.30 uur de politie omdat hij geluiden hoorde bij de woning van zijn achterburen. Hij zag een man met een motor zonder kentekenplaat lopen op de Broekzijde in Moergestel. Agenten zagen aan de Vinkenberg een man die een crossmotor in de sloot gooit. Ook vonden ze een tweede motor. De verdachte had inbrekerswerktuig bij zich. Hij is aangehouden. Na verder onderzoek blijkt dat de twee motoren zijn weggenomen uit een schuur bij een woning aan de Donkhorst. De benadeelde heeft aangifte gedaan. De verdachte is overgebracht naar een politiecel voor verhoor.

Ziet u iets verdachts? Noteer signalement of kenteken en bel direct 112.

DTZ logo low

Delen: