banner

Harpconcert in Lodewijkskerkje Oisterwijk


Het 21 jaar jonge harp-talent Michelle Sweegers uit Tilburg geeft op vrijdag 26 april om 20.00 uur een concert in het Lodewijkskerkje.

Michelle was op 24 februari nog te zien bij het televisieprogramma Podium Witteman in de rubriek Pauls Jonge Helden. Ze heeft al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen bij zowel nationale als internationale concoursen. Daarnaast heeft Michelle als soliste al in verschillende zalen en radioprogramma’s mogen optreden. Tevens heeft ze ook al de kans gehad om mee te spelen in verschillende orkesten en ensembles.

Michelle Sweegers

Tijdens dit concert zal Michelle een gevarieerd programma ten gehore breng en met composities uit verschillende stijlperiodes (Romantiek, Klassieke periode en Moderne werken). Daarnaast zal zij ook verdere toelichting geven bij de werken die ze voor u gaat spelen.

Michelle begon met harp spelen op het Factorium in Tilburg waarna ze werd aangenomen op de Academie Muzikaal Talent waar ze studeerde bij Erika Waardenburg. Vervolgens is Michelle in 2015 begonnen met haar Bacheloropleiding aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen onder Sophie Hallynck. In 2018 behaalde ze haar Bachelor diploma met grote onderscheiding. Momenteel studeert Michelle aan het Conservatoire National Supérieur Musique et Danse (CNSMD) in Lyon waar ze les krijgt van Fabrice Pierre, Sylvain Blassel en Park Stickney.

De toegangskosten voor het concert zijn € 10,- welke bij binnenkomst kunnen worden voldaan. Voor vragen en eventuele reservering kunt u mailen naar: info@michellesweegers.nl. Na afloop is er gelegenheid om een drankje te nuttigen.