banner

Fietsers Tour de Brabant Moergestel in nieuwe kleding


Op vrijdagavond 12 april hebben de renners van Tour de Brabant, fietsers uit Moergestel en Oisterwijk, nieuwe fietskleding gepresenteerd en uitgereikt gekregen.

Flinke club fietsers in het nieuw (Foto: Wil van Haaren)

De leden van De Parelrijders en de diverse fietsgroepen uit Moergestel/Oisterwijk hadden goede belangstelling; het sportief fietsen is volgens mede organisator Mart de Swart in de regio flink toegenomen, ‘zoals je welt kunt zeggen na het initiatief van Guus Moonen, die jaren tijdens Moergestel Fietsdorp 10.000 km rond Moergestel fietste.’

Aankomend weekend wanneer de Amstel Gold Race wordt gereden, zullen De Parelrijders aan de start staan in hun nieuwe kleding. Naar verwachting zullen ze ook in de regio steeds te zien zijn, en zeker op 30 juni tijdens de vijfde editie van Tour de Brabant, die dan weer van start gaat vanaf IL Cuore in Moergestel.

Delen: