banner

Biketour Oisterwijk voor trappers en lopers


Op zaterdag 18 mei om 10.00 uur start de Biketour 2019, vanaf Sport- en Zorgatelier Oisterwijk aan de Le sage ten broekstraat 2 in Oisterwijk. De opbrengst gaat naar Stichting Rick.

Geert, met begeleider, op een fiets van Stichting Rick

Niet alleen tweewielers, driewielers, handbikes en scootmobiels zijn welkom op dit evenement maar ook wandelaars. Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je een beperking hebt, jong of oud bent of nog nooit hebt meegedaan. Neem familie en vrienden mee en beleef deze dag in het Brabantse landschap. Natuurlijk kan op één van de terrassen een bakje koffie gedronken worden of een rustpauze worden ingelast. Bij deelname ontvang je een goodiebag met lunchpakket en een prachtige route die je langs mooie riviertjes brengt, bossen, heide, zandverstuivingen en pittoreske dorpjes.

Iedere deelnemer sponsort met zijn deelname Stichting Rick (www.stichting-rick.nl). Deze stichting zorgt er voor dat iedereen met een beperking kan fietsen. Zij leveren op deze dag duofietsen en rolstoelfietsen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan zo snel mogelijk contact op met jellevandenelzen@wyzorg.nl of bel even op 06-42059520. Een donatie aan Stichtng Rick is natuurlijk niet verplicht maar van harte welkom (NL41RABO0133453081 o.v.v. uw naam).

Wandelaars lopen 3, 6 en 11km, deelnemers op de fiets gaan voor 30, 35 , 50 en 67 km. Yvonne Petit (fysiotherapeut) en Frank van Casteren (ervaringsdeskundige in NAH en vrijwilliger) van Sport- en Zorgatelier Oisterwijk vertrekken enkele dagen later voor een rit van 700 km! Met deze actie hopen zij ook zoveel mogelijk gelden binnen te halen voor Stichting Rick.

Kosten bedragen € 10,-, vooraf inschrijven kan via www.wyzorg.nl/biketour-2019.html

Het poppenspel van Oma Boekentas (Foto: Ber Beerendonk)

Oma Boekentas
Voor de kleintjes verzorgt Oma Boekentas een non-stop optreden. Van 10.30 tot 15.00 uur voorlezen van een prentenboek, het zingen van een zelf geschreven liedje over de Stichting Rick, en een stukje poppenkastspel van eigen hand. Oma Boekentas hoopt op een grote opkomst, want ze draagt de Stichting Rick zelf ook een warm hart toe!