banner

Bezoek Eerste Paasdag Dweilpop Moergestel


Op eerste paasdag, zondag 21 april viert Gessel Treft haar eerste lustrum met de 5e editie van Dweilpop. Het concept van Dweilpop is inmiddels bij de meesten wel bekend. Het publiek dweilt van kroeg naar kroeg, waar steeds een bandje klaar staat om jullie te vermaken met een diversiteit aan muziek. Ook dit jaar zijn ze er weer in geslaagd een gevarieerd programma voor u samen te stellen. De entree is gratis.

Soul ’n Glow sluiten Dweilpop 2019

Bij de Kloare staat om 15:00 uur de band Vadsig voor u klaar. Deze band heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot volwaardige band met hun lekkere reggae sounds met hier en daar wat andere invloeden. Een tikkeltje metal en af en toe wat gerommel met computermuziek. Al met al maakt Vadsig heerlijke sounds met af en toe een ‘vies’ randje.

Om 16:00 uur oversteken naar de Brouwer. Hier speelt Vandiekomsa een lekkere stukje Nederlandse folkmuziek, met naast covers van o.a. de Veulpoepers ook veel eigen werk met teksten over kiepen, wijven en liefdesverdriet.

Om 17:00 uur naar de Veerkes voor een spetterend optreden van Locotov Mocktail, misschien nog bekend van de bandbattle van vorig jaar? Met diverse genres in de rockmuziek zoeken zij graag de grenzen op en mixen zoveel mogelijk stijlen door elkaar, op zoek naar zowel het contrast als de harmonie.

Om 18:00 uur terug naar De Kloare voor een optreden van Dallas 1 PM. Deze metalband uit Eindhoven speelt voornamelijk covers van de Britse heavy Metalband uit de jaren 80:  Saxon. Dus wie van een stevig stukje metal rock houdt komt hier zeker aan zijn trekken.

Om 19:00 speelt  Off the grid uit Heerlen bij café den Brouwer. Zij spelen blues rock en hebben al enkele albums uitgebracht. Deze band switcht moeiteloos van harde blues rock naar een wat luchtiger Americana. Er is hier en daar ook ruimte voor invloeden uit de punkrock.

Om 20:00 keren we terug naar de Veerkes voor de band Suitcase Rebel. Zij  combineren up-tempo rock ‘n’ roll songs en broeierige folk met gevoelige, verhalende ballads en nodigen u uit voor een muzikale belevenis.

Het sluitstuk van Dweilpop vindt om 21:00 uur plaats bij café ’t Centrum. Hier speelt Soul en Glow, een kei enthousiaste soul & disco Coverband uit Eindhoven! Zij vormen samen een zeer hechte en ervaren muzikanten groep en ze spelen soul van nu en eren de grootste artiesten uit het verleden. Zij spelen dan ook anderhalf uur. Gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Programma

15:00 uur in de Kloare: Vadsig

16:00 uur in de Brouwer: Vandiekomsa

17:00 uur in de Veerkes: Locotov Mocktail

18:00 uur in de Kloare: Dallas 1 PM

19:00 uur in de Brouwer: Off the Grid

20:00 uur in de Veerkes: Suitcase Rebel

21:00 uur in ’t Centrum: Soul ’n Glow

 

Delen: