banner

Beste tonpraters van Nederland naar Oisterwijk


Vele mensen kennen het tonpraten als een onderdeel van het carnaval. De acts worden steeds professioneler en verdienen daarom ook een podium wat recht doet aan deze ontwikkeling: een theaterpodium!

Toppers uit de Ton in Tiliander oisterwijk

Dit jaar is het concept van de avond verrassend en kwalitatief hoogwaardig. Verrassend, omdat de line-up van de avond niet bekend gemaakt wordt. U komt dus tijdens de show pas te weten wie er op het podium staan. Kwalitatief hoogwaardig, omdat de artiesten zullen putten uit een poule van kampioenen en finalisten. Met onder andere Berry Knapen, Hans Keeris, Dirk Kouwenberg, Frans Bevers, Boy Jansen, Freddy van den Elzen, Andy Marcelissen, Peter van der Maas en vele anderen.

De presentatie is net zoals voorgaande jaren in handen van comèdian Sem van den Borne. Deze avondvullende show staat garant voor een avond ongenadig lachen! Toppers uit de Ton is te zien op vrijdag 12 april om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €14,-, met SEC-arrangement €41,-. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333

Delen: