banner

Alzheimercafé Oisterwijk over zelfgekozen levenseinde


De volgende café-avond is op dinsdag 16 april met als thema “Zelfgekozen levenseinde bij dementie”.

Tijdens deze avond zal een documentaire “Zo gaat dat dus” getoond worden waarin twee vrouwen met een progressieve vorm van dementie gevolgd worden. Deze twee vrouwen hebben gevraagd om euthanasie, in de documentaire worden indrukwekkende beelden getoond over het verloop van dit traject en toepassing van de euthanasie. Na afloop zal er volop tijd zijn voor vragen/discussie omtrent het onderwerp euthanasie. Er zal een medisch deskundige aanwezig zijn.

Na afloop sluit iedere bijeenkomst af met muziek en samenzang.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low