banner

Twee inbraken door zelfde daders bij Bureau Brabant


Voor duizenden euro’s aan kleding werd er gestolen uit twee kledingzaken van dezelfde eigenaar. De winkel aan De Lind in Oisterwijk was maandag 3 december het doelwit en de winkel aan het Marktveld in Vught op woensdag 21 november. Het zou gaan om dezelfde daders, die uit waren op dure merkjassen.

Politie neemt de schade op bij Kledingwinkel Zoetelief (Foto: Toby de Kort).

Eenheden van Politie werden naar de winkel gestuurd, maar ter plaatse bleken de daders al gevlogen. Ze lieten een bijna lege winkel achter. Op camerabeelden is te zien dat drie mannen in een wit busje het rolluik saboteren, de ruit inslaan en vervolgens de auto vol laden met dure merkkleding. Aan de hand van een reconstructie neemt de Politie mee tijdens deze incidenten.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Bel 0900-8844 of WhatsApp naar 0612207006, anoniem via 0800-7000