banner

Lezing over vlinders bij IVN Oisterwijk


Op donderdag 11 april hebben IVN Oisterwijk en LNMH Haaren een prachtige presentatie over de dag- en nachtvlinders van Nederland.

Lezing over vlinders

Hans Vlamings uit Liempde heeft na vele jaren met engelengeduld een schitterende AV-serie samengesteld met als titel: Wie van vlinders houdt … moet rupsen voor lief nemen. Hij laat ons genieten van respectievelijk: de uitwendige bouw van vlinders; de levenscyclus; de afweermechanismen; de vlinderfamilies, de bedreiging en tot slot de bescherming. Het accent ligt op de mooiste van de 2000 soorten vlinders die in ons land voorkomen. Zestig soorten daarvan horen tot de dagvlinders, de overige tot de nachtvlinders.

De lezing is gratis en wordt gehouden in de Voorhof, Kerkstraat 64 in Oisterwijk. Aanvang 20.00 uur. Iedere natuurliefhebber is van harte welkom.

Delen: