banner

Haarense genomineerd voor Miss Teen Brabant


De 18-jarige Jolijn van den Broek uit Haaren is genomineerd als finaliste voor Miss Teen of Noord-Brabant. ‘Tijdens de castingdag moesten we onszelf presenteren voor de jury in verschillende rondes namelijk: De voorstel ronde, de bikini ronde en een Engelse vraag. Heel zenuwachtig was ik niet, ik vind het namelijk geweldig om voor een groep te staan,’ aldus Jolijn, die nu haar best moet doen om zo veel mogelijk stemmen te verkrijgen.

Jolijn van den Broek

‘Ik doe mee aan deze verkiezing omdat ik in 2017 ook mee heb gedaan, waar ik ben gekroond tot 1st runner-up Miss Teen of Noord-Brabant 2017, wat een van de geweldigste momenten in mijn leven is geweest. Ik heb zo erg genoten op het podium, dat ik dat graag nog een keer wil mee maken.’ Het was voor Jolijn ook leerzaam: ‘Ik heb mezelf beter leren presenteren en beter leren kennen. Nu kan ik niet wachten om op 28 april in de finale te staan in Waalwijk!’ De winnaar van Miss teen of Noord-Brabant gaat door naar de landelijke finale.

Voor de finale bereiden de deelnemers zichzelf goed voor tijdens de oefendagen. ‘We oefenen ons ‘loopje’, de openingsdans en de vragenronde. Verder hebben we ook een fotoshoot gehad, een hele gezellige dag in een prachtige salon.’ Afgelopen weekend werden de dames getraind tijdens een bootcamp.

Linda.foundation

Alle finalisten van Miss Beauty en Miss Teen halen geld op voor Linda.Foundation. ‘Wij helpen gezinnen die het financieel moeilijk hebben en niet alles kunnen kopen wat ze nodig hebben. Wij helpen mee om geld op te halen, zodat er cadeaubonnen van verschillende winkels uitgedeeld kunnen worden en de kinderen weer een keer speelgoed  en een taart op hun verjaardag kunnen kopen! Ik heb als actie bedacht om lege flessen in te zamelen in Haaren, en een fotoshoot te houden in Studio Best.’

Wil jij met je gezin, als stel, met kinderen of met vriendinnen op de foto? Voor 15 euro ontvang je 2 professionele foto’s, tijdens een fotoshoot op 31 maart van 13:00 tot 17:00 uur. Het volledige bedrag gaat naar de Linda.foundation; via hen naar gezinnen in Noord-Brabant. Voor aanmelden en meer informatie, mail naar: jolijnvandenbroek@gmail.com

Tot slot: Wil jij dat deze Haarense Miss Teen ook de Brabantse wordt, kijk dan hier, en stem!

Delen: