banner

Arrestatieteam Politie doet inval in Oisterwijk


Donderdagochtend iets voor 5.00 uur heeft een arrestatieteam van Politie een inval gedaan in een woning in de wijk Waterhoef in Oisterwijk.

Bericht van Politie:

De eerdere gewapende overval in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort)

Een 18-jarige man uit Oisterwijk is donderdagmorgen van zijn bed gelicht. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een woning op 24 november 2018 aan de Scheepersdijk in Oisterwijk.

Vermoedelijk vijf mannen overvielen op die dag een moeder en haar zoon in hun woning. Ze zijn er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan maar lieten wel twee geschrokken slachtoffers achter. Er is direct een onderzoek gestart waar deze eerste aanhouding het gevolg van is. Meerdere aanhoudingen worden verwacht.