banner

Haarense Revue bijna uitverkocht


Op 5 en 6 april is de uitvoering van de 15e Haarense Revue. De Haarense Revue is een spetterende eigentijdse avond vol show en humor.

Het afgelopen jaar hebben een heleboel mensen achter de schermen gewerkt aan de voorbereiding hiervan. Dit begint met het bedenken van de mogelijke sketches en acts. Nadat de ideeën geboren zijn worden deze door verschillende groepjes verder uitgewerkt tot een sketch of act. Deze worden dan binnen de groep gepresenteerd en eventueel verder aangevuld. Na dit proces worden de benodigde acteurs/actrices voor de verschillende rollen aangewezen en begint het oefenen. Ook de commissies die de decorstukken maken en voor de rekwisieten en kleding zorgen worden op dat moment ingeschakeld. Tegelijkertijd wordt door de producent contact gelegd met andere groepen voor mogelijke invulling van dans, muziek en losse acts zodat er uiteindelijk een avondvullend programma is.

De Haarense Revue in Den Domp mag je niet missen…

De sketches gaan deze keer over de Buurtpreventie, de sportschool, een dierentuin en de voorganger van het huidige Rebirth het touwtrektoernooi. Daarnaast zijn ook dit jaar De Tobbers weer present met twee acts. Ook zang- en gitaargroep Da Capo zullen weer onderdeel zijn van deze revue. Dansgroep Show ém Dance zijn ook onderdeel van het programma en we zijn blij dat jaar bepaalde onderdelen van het programma weer ondersteund wordt met live muziek. In totaal, inclusief alle ondersteunende medewerkers, zijn er bij deze revue 65 mensen betrokken die met z’n allen het publiek een leuke avond willen bezorgen.

Dus zorg dat je erbij bent op 5 en 6 april in ontmoetingscentrum Den Domp. Zaterdag 6 april is ondertussen uitverkocht, maar voor vrijdag 5 april zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Op Je Best of Den Domp.