banner

Welpen Scouting Moergestel ‘slopen’ auto


Elke zaterdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur is er volop actie bij de welpengroep van scouting Moergestel. Ze ‘draaien dan groep’ in ons prachtige scoutinggebouw Den Donk, aan de Bosstraat.

Hoe sloop je een auto? Bij Scouting Moergestel weten ze dat!

Elke week staat er iets anders leuks op het programma. Soms in het clubgebouw, soms gaan ze ergens naar toe. Soms is het binnen, meestal is het buiten. Maar altijd is het iets wat leuk, actief en uitdagend is. En wat samen, met de hele groep, wordt gedaan. In de afgelopen twee maanden was dat bijvoorbeeld: schilderen met cola, een auto slopen, een GPS-tocht lopen, een bezoekje aan een bloemist, een EHBO-spel, een bingo en carnaval vieren. En de komende twee maanden staat onder andere het volgende op het programma: bezoekje aan een palingkweker, pionieren, spel 30 seconds/party & co, tosti’s maken op kampvuur, het bos in, bezoekje aan een interieur-bouwbedrijf, walkie talkie route met raadsels en GPS, midgetgolf en dartbord met waterballonnen.

Volop actie dus, en altijd beregezellig! Ben je (ongeveer) tussen de 6 en 10 jaar oud, en lijkt het je leuk om een keer mee te komen doen? Kom dan gewoon een keertje langs op zaterdagochtend om 9.30 uur, en doe gezellig mee. En bevalt het, dan kom je de volgende week gewoon nog een keertje meedoen! Zo simpel is het. Je bent van harte welkom…

Delen: