banner

Vervolg op Oisterwijkse Beursvloer


Na de succesvolle Beursvloer heeft de Oisterwijkse Uitdaging de intentie hier een vervolg aan te geven in de vorm van ‘Sta op en #durftevragen!’ Jij kunt als lid van een vereniging of stichting jouw maatschappelijk vraagstuk voorleggen aan een aantal ondernemers uit gemeente Oisterwijk die hierop gelijk kunnen anticiperen…

De Beursvloer werd vorig jaar druk bezocht (Foto: Joris van der Pijll).

Het is heel simpel, jij stelt een vraag en anderen denken mee in oplossingen. Wellicht dat de vraag direct beantwoord kan worden! Hoe mooi is dat?!

De samenstelling en diversiteit van de groep ondernemers is de kracht van deze middag. Als ondernemer kun je denken: ‘Kan ik wel een nuttige bijdrage leveren?’ Natuurlijk, alle tips zijn welkom. Er ontstaat een enorme dynamiek wanneer mensen echt het vraagstuk durven voor te leggen. Wanneer de ene zijn hand op steekt voor een antwoord of idee, volgen er snel meer. Het vergt van jou als ondernemer weinig tijd en moeite en je doet er een ander een enorm plezier mee!

Er worden verbindingen gelegd die normaal gesproken niet vanzelfsprekend zijn; verenigingen, organisaties en ondernemers dagen elkaar uit om uren, spullen en kennis bij te dragen aan elkaar. Met het realiseren van matches slaat deze bijeenkomst bruggen tussen het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven.

Ben je lid van een maatschappelijke instelling of ben jij die lokale, maatschappelijk betrokken ondernemer die graag bij wil dragen aan meer sociale cohesie en lokale betrokkenheid? Meld jezelf of een collega aan via info@oisterwijkseuitdaging.nl en kom naar deze bijzondere bijeenkomst op 21 maart om 16.30 uur in het EKWC aan de Almystraat 10 in Oisterwijk.

DTZ logo low

Delen: