banner

Roland Smulders schrijft nieuwe roman


Een in zichzelf gekeerde man komt door de vrouw die hij leert kennen terecht in een wereld die hem volkomen vreemd is.

Op weg naar de vrijheid, uit de pen van Oisterwijker Roland Smulders

Op het moment dat de hoofdpersoon Ulla leert kennen, kan hij niet vermoeden dat ze zijn leven volledig overhoop zal halen. Haar psychische problemen, aanhankelijkheid en speelzucht voert hem op een pad dat uiteindelijk dwingt tot een fundamentele keuze voor een vrijheid met of zonder haar.

Over Roland Smulders
Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschijnen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns die dagelijks verschijnen rekenen op een groep trouwe lezers.

‘Weg naar de vrijheid’ telt 172 pagina’s en is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij Bol.com

 

 

Delen: