banner

Oude dame Moergestel beroofd van pinpas


Begin december kwam iemand met een babbeltruc bij een 89-jarige mevrouw in Moergestel in huis.Toen de oude dame dagen later haar pinpas miste, was het te al laat. Op veel plekken in Nederland, ook buiten Brabant, was er al voor veel geld gepind. De vrouwen die dat geld hebben opgenomen, staan herkenbaar op beeld!!

Wees altijd op uw hoede als iemand zomaar bij u aanbelt (Foto ter illustratie, bron Politie).

En dat begint op 7 december in Nieuwegein en enkele dagen later bij een supermarkt in Eindhoven. Daar worden bomvolle winkelwagens afgerekend met de gestolen pinpas. Dezelfde dag, maar wat later in de middag, worden allerlei spullen gekocht met dezelfde gestolen pinpas. Tenslotte wordt er op 14 december met de pas betaald in Arnhem. De politie heeft goede beelden van drie vrouwen die met de pinpas van het hoogbejaarde slachtoffer flink inkopen hebben gedaan.

Maandagavond om 18.00 uur te zien in de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

 

 

Delen: