banner

Oisterwijks voetbal fusiefeest


Volgende week zaterdag is het zover; dan weten we eindelijk welke tenue de nieuwe Oisterwijkse fusieclub Trinitas zal gaan dragen!

Na een enquête en workshop voor leden kwamen twee tenues uit de bus gerold. De afgelopen periode konden de leden op het voorstel stemmen, beide met hun eigen logo.

Volgende week zaterdag 23 februari organiseert een commissie van de nieuwe vereniging een feest in The Inside. Vanaf 20.00 uur zal het feestgedruis losbarsten onder muzikale begeleiding van verschillende Oisterwijkse DJ’s. Het shirt zal vroeg op de avond bekend worden gemaakt, zodat iedereen, van jong tot oud, erbij kan zijn!

Het feest is openbaar en dus niet alleen voor leden van de drie vereniging Nevelo, Oisterwijk en Taxandria. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar de nieuwe club. Het bestuur van de huidige verenigingen hoopt dat de opkomst groot zal zijn en de gezelligheid gaat zorgen voor een (h)echte drie-eenheid vanaf komende zomer!