banner

Kunst in kasteel Nemerlaer Haaren


Gemert heeft méér dan een prachtig oud kasteel, waar het ook interessant kon spoken vroeger, net als in Haaren overigens.  Er wonen en werken opvallend veel beeldende kunstenaars in -of heel dichtbij- Gemert. Acht van deze kunstenaars exposeren vanaf 10 februari t/m zondag, 31 maart in Kasteel Nemerlaer.

 

De ingang van Kasteel Nemerlaer in Haaren (Foto: Joris van der Pijll)

Onder bezielende leiding van de organisatie door Jan Timmers kwamen een aantal van hen hier terecht. Hun namen: Jacobine Bekkers:hoedenkunst; Annette Bouw:schilderijen; Johan Claassen: ruimtelijk werk; Francine van Dijk: fotografie; Ben van de Kruijs:fotografie; Dorien Melis:schilderijen en tekeningen; Martien Mertens: stillevens(schilderijen); Theo van de Werff:marmeren beelden.
Een bont gezelschap uit Gemert, dat Zondag, 10 februari om 2 uur zelf een plezierige vernissage organiseert met een optreden van het Gemerts koor Cantique en een tractatie, heel spontaan aangeboden. De entree ten bate van kasteel Nemerlaer bedraagt 5 euro per persoon.
Iedere Zondag, van 11-5 is het kasteel, inclusief deze aparte expositie te bezichtigen. Op andere dagen na afspraak met Carole Vos via carolevos@gmail.com of 06-49264784.

Delen: