banner

Er komt weer Art in Oisterwijk


van 6 juni tot en met 30 juni 2019 zal het centrum van Oisterwijk het decor vormen van de tentoonstelling ‘Schone schijn, niet alles is wat het lijkt.’

Het is een event dat voor iedereen, dag en nacht gratis toegankelijk is en waarin een grote beeldententoonstelling de publiekstrekker is. Bijzonder is dat de beeldende kunst aansluit bij muziek en dans vanuit het thema.

Kunst weerspiegelt de omgeving bij Art in Oisterwijk (Foto; Joris van der Pijll).

Art in Oisterwijk is een tweejaarlijks kunstfestival dat inspeelt op een actueel thema en waarbij het publiek op een laagdrempelige en betekenisvolle manier met moderne kunst in aanraking komt en waar beleven én participeren de boventoon voeren. In 2017 was de eerste editie van Art in Oisterwijk -Me, Myself & Ik – een doorslaand succes. ‘Schone Schijn’ is het festivalthema voor de 2e editie in juni 2019. Tegenstrijdige berichtgeving met name via social media zaait verwarring en manipuleert ons beeld van de werkelijkheid. Hoe kijken wij tegen deze ‘nieuwe’ werkelijkheid aan?

De organisatie zoekt vrijwilligers. Voor aanmeldingen kunt u mailen naar: info@artinoisterwijk.com

 

Delen: