banner

Bingo! #Oisterwijk


Bingo, het is weer prijs in het Inlooppunt!

Iedereen heeft wel iets wat hij heel leuk vindt om te doen. Dat kan een potje biljarten zijn, sporten of een leuk boek lezen. In de praktijk blijkt dat heel wat mensen genieten van een middagje bingo. Gewoon omdat het gezellig is maar ook omdat het altijd leuk is wanneer als eerste de kaart vol hebt.

Wanneer
Op maandag 11 februari rollen de balletjes zo uit de molen en kunt u meedoen met de bingo in het Inlooppunt in de Kerkstraat. Het begint om 14.00 uur en er zijn leuke prijsjes te winnen. Altijd toch best een beetje spannend of u om 16.00 uur met iets leuks naar huis zult gaan. Maar natuurlijk gaat het om de gezelligheid. Er is koffie en thee en leuk gezelschap. Er staat dus niets in de weg om langs te komen en mee te doen.

Terugkerende activiteit
Vorig jaar hebben enkele jongeren van het Cambreurcollege een eerste bingo in het Inlooppunt georganiseerd. Deze middag vonden veel mensen erg leuk. Daarom is de bingo in 2019 als vaste activiteit in het programma opgenomen. Schrijf dan ook alvast in uw agenda: Elke 2e maandag van de maand is het Bingo bij het Inlooppunt.

Delen: