banner

Woningmarkt update voor Oisterwijk en Moergestel


Ten opzichte van het 3e kwartaal in 2018 zien we in het laatste kwartaal de volgende ontwikkelingen in de Oisterwijkse woningmarkt:

Het aantal transacties is met een afname van 16% flink gedaald waarbij er in totaal 68 woningen zijn verkocht. Zagen we in het 3e kwartaal géén wijziging in het aantal huizen dat te koop staat, nu is het aanbod maar lichtelijk afgenomen. Ook de gemiddelde verkoopprijzen zijn lichtelijk gedaald. De gemiddelde verkooptijd is gehalveerd naar ruim 2 maanden. Dat blijkt uit de nieuwste kwartaalcijfers over de Oisterwijkse woningmarkt, ook te zien in onderstaande film.

Wilt u weten wat uw huis waard is? Klik hier en maak snel een afspraak voor een gratis waarde bepaling. of bel 013-2070184, mail tilburg@erafocus.nl of kijk op www.erafocus.nl

Delen: