banner

Twee flessen Schrobbelèr voor winnaars #WIDM Oisterwijk


Het antwoord op de vraag in deel 2 van onze Wie Is De Mol prijsvraag, deze weken als extra actie op onze website omdat Oisterwijker Robèrt deelnemer en misschien ook wel ‘De Mol’ is, kunnen we nu wel geven.

We vroegen wat de woordspeling was van Robèrt tijdens het ophalen van de kisten, in de eerste opdracht, tijdens de eerste uitzending. Hij sprak de woorden:  ‘Ik denk nou deze moet lukken he, we laten ons eige niet kiste, dus hij moest naar boven.’ Heel veel inzenders hadden dat bijna goed, en er was er eentje die net iets beter heeft geluisterd, en dat is Loes Wijngaards.

De tweede opdracht was, om te zorgen dat jouw reactie zo min mogelijk likes zou krijgen. Dat kan uiteraard ook, door te zorgen dat anderen er meer krijgen, en dat is gelukt! Karin van de Meer kreeg de minste likes.

Beide dames, we hebben van één fles twee gemaakt, mogen bij ons een fles Schrobbelèr komen afhalen. Mail even naar mail@oisterwijknieuws.nl

Morgen een nieuwe uitzending; daarna weer een nieuwe prijsvraag!

 

Delen: