banner

Op zoek naar zin en levenslust voor ouderen


Bent u 60 jaar of ouder? Vraagt u zich wel eens af hoe u uw tijd gaat invullen? Of hoe u nieuwe energie kunt krijgen? Dat valt niet altijd mee, zeker niet als u met tegenslagen te maken hebt. Een steuntje in de rug kan u wellicht een eind vooruit helpen.

ContourdeTwern organiseert een eenmalige workshop die is gebaseerd op de cursus ‘Op zoek naar zin’. Hierin gaat het erom de balans op te maken tussen heden en verleden en de toekomst weer positief en met vertrouwen tegemoet te zien. In deze workshop maakt u kennis met de thema’s uit de cursus. Hopelijk geeft dit u nieuwe inspiratie om positief vooruit te kijken. Na de workshop peilen we de interesse voor de volledige cursus van vijf bijeenkomsten. Zowel de workshop als de (vervolg) training zijn gratis.

Deze workshop is op maandag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur in het Gerard Horvershuis, Kerkstraat 48A in Oisterwijk. Aanmelden kan bij Jacqueline van den Acker via 013 528 40 80 / 06 239 606 35 of mail info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Delen: